Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chwalimy się łupem z różowych skrzynek !

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do skrzynek spotkałem się z różnymi opiniami - sam otworzyłem cztery do tej pory i w porównaniu do zielonych/żółtych to szału nie ma (z fioletowej 300 rsb i 1 emp - z zielonej 390 rsb 90 xeno i 2 emp) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

troche sie ruszyło to wszystko teraz szkoda tylko że jest tak dużo serwerów a graczy tak mało moim zdaniem powinni zmniejszyć ilość serwerów i robić to co robią czyli eventy z wrotami 

Opublikowano

Z tego co wyczytałem gdzieś BP ma plany dotyczące łączenia serwerów, na ile jest to prawda i kiedy to nastąpi tego nikt nie wie.

A co do skrzynek zebrałem wszystkie możliwe klucze z misji i dostałem 1 napęd i reszta ammo, więc szału nie było, ale czego się spodziewać jak to za darmo było :P

Opublikowano

Moim zdaniem potrzeba poczekać jak przejmie ich inna firma. Zobaczymy wtedy co się stanie może w końcu trochę naprawią politykę tej gry bo od xxxx czasu na prawdę jest beznadziejna. Dodatkowo mam nadzieję że jeszcze wszystko wróci jak było wczesniej do PS ale to tylko moje marzenia które pewnie nie spełnia się :) 

Opublikowano

Nie mogą się cofać. więc nawet nie mówcie o powrocie do starego D.O mi obecne się podoba a jeżeli brakuje wam graczy zapraszam na GE1 nie będzie gdzie DK bić :) Sam tam zaczynam i polecam.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...